Gigtskolen arrangerer jævnligt foredrag og debatarrangementer om aktuelle og vedkomne emner. Alle er velkommen til at deltage.

Herunder kan du se et udpluk af vores arrangementer i 2017.

For tilmelding - klik ind på menuen til venstre.


Jerk Louise.jpg

Jerk Langer & Louise Bruun
21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk kost

Bliv sund og glad både indvendig og udvendig. Se yngre ud. Husk bedre. Slip for smerter. Dæmp allergi. Få styr på hormoner, blodsukker, stofskifte og fordøjelse. Smid overflødige kg. Træn bedre. Sov ordentligt. Med udgangspunkt i deres bestsellerbog hører du om den lækreste mad, som opbygger, styrker, forebygger og helbreder.

KU.BE Frederiksberg 3. oktober kl. 19.00


segelind2013.jpg

Søs Egelind
Kræft, trit og retning

Søs Egelind er Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft, og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om livstruende sygdom og hvordan man kan gå igennem en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Kosmopol, København 19. oktober kl. 18.00


Ulla Houmann.jpg

Ulla Houmann
Matador - Bag kulisserne

Ulla Houmann fortæller om sin tid som chef for kostumeafdelingen på Nordisk Film under optagelserne af Matador. Med udgangspunkt i DR’s lysbilledserie fortæller Ulla Houmann om de overvejelser, der lå til grund for valget af de forskellige kostumer.

Administrationscentret Birkerød - Store Sal
Stationsvej 36, 23. oktober kl. 17.30


Presse foto.jpeg

Stig Pryds
Foredrag uden filter

Stig Pryds fortæller åbent og ærligt om rejsen fra selvstændigt erhvervsdrivende til gigtplaget invalid til fri-dykker på eliteplan. Han fortæller om at kvitte medicinen og træne og spise sig til tops med det rette mindset. Oplev et foredrag der både kan motivere og inspirere dig til at tænke anderledes og handle på de positive muligheder, vi alle har i vores liv – hvis vi tør, og er villige til at åbne op og bruge dem rigtigt.

København 29. november


Se mere ved at klikke ind i menuen til venstre.