kataloger

Rigshospitalet

19300 Varmtvandsundervisning Man 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik

Holdnummer: 19300
Første møde: 07-01-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19301 Varmtvandsundervisning Man 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik

Holdnummer: 19301
Første møde: 07-01-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19302 Varmtvandsundervisning Man 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik

Holdnummer: 19302
Første møde: 07-01-2019 17:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19303 Varmtvandsundervisning Man 17:45 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik

Holdnummer: 19303
Første møde: 07-01-2019 17:45
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19306 Varmtvandsundervisning Tir 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen

Holdnummer: 19306
Første møde: 08-01-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19307 Varmtvandsundervisning Tir 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen

Holdnummer: 19307
Første møde: 08-01-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19308 Varmtvandsundervisning Tir 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen

Holdnummer: 19308
Første møde: 08-01-2019 17:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19309 Varmtvandsundervisning Tir 17:45 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen

Holdnummer: 19309
Første møde: 08-01-2019 17:45
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19310 Varmtvandsundervisning Tir 18:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen

Holdnummer: 19310
Første møde: 08-01-2019 18:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19312 Varmtvandsundervisning Ons 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Trine Askløf

Holdnummer: 19312
Første møde: 09-01-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19313 Varmtvandsundervisning Ons 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Trine Askløf

Holdnummer: 19313
Første møde: 09-01-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19314 Varmtvandsundervisning Ons 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Trine Askløf

Holdnummer: 19314
Første møde: 09-01-2019 17:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19318 Varmtvandsundervisning Tor 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder

Holdnummer: 19318
Første møde: 10-01-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19319 Varmtvandsundervisning Tor 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder

Holdnummer: 19319
Første møde: 10-01-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.300,00
19320 Varmtvandsundervisning Tor 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder

Holdnummer: 19320
Første møde: 10-01-2019 17:00