kataloger

Første møde: 10-01-2019 12:00
Undervisere: Birte Finken
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.600,00
19389 Varmtvandsundervisning Fre 10:00 Øbro-Hallen Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

Holdnummer: 19389
Første møde: 11-01-2019 10:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.600,00
19390 Varmtvandsundervisning Fre 10:40 Øbro-Hallen Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

Holdnummer: 19390
Første møde: 11-01-2019 10:40
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.600,00
19391 Varmtvandsundervisning Fre 11:20 Øbro-Hallen Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

Holdnummer: 19391
Første møde: 11-01-2019 11:20