kataloger

• Holdnr: 28940
  • Start tid: 09:00
  • :

Særligt i Kurbadet: Efter holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v. i 30 minutter.

Første møde: 20-08-2018 09:00
28941 Varmtvandsbassin Man 09:40 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 28941
  • Start tid: 09:40

Første møde: 20-08-2018 09:40
28942 Varmtvandsbassin Man 10:20 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 28942
  • Start tid: 10:20

Første møde: 20-08-2018 10:20
28946 Varmtvandsbassin Man 11:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 28946
  • Start tid: 11:00
  • :

Særligt i Kurbadet: 20 min. før holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v.

Første møde: 20-08-2018 11:00
28943 Varmtvandsbassin Tir 09:00 Kurbadet - Hornbæk Vibeke Fagerberg