Vægttab - Gilleleje Fysioterapi

Bassin: 1.20 -1.60m, 33°

2101130 Vægttab i varmtvandsbassin Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Første møde: 04-01-2021 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
2101132 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 07-01-2021 18:00
Undervisere: Marianne Pedersen
2101133 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 19:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 07-01-2021 19:00
Undervisere: Marianne Pedersen
2101141 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 16:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 07-01-2021 16:00
Undervisere: Marianne Pedersen
2101142 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 17:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 07-01-2021 17:00
dof