Vægttab - Gilleleje Fysioterapi

Bassin: 1.20 -1.60m, 33°

02130 Vægttab i varmtvandsbassin Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Første møde: 10-08-2020 18:00
Marianne Søndergaard
02132 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 13-08-2020 18:00
Undervisere: Marianne Pedersen
02133 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 19:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 13-08-2020 19:00
Undervisere: Marianne Pedersen
02141 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 16:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 13-08-2020 16:00
Undervisere: Marianne Pedersen
02142 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 17:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 13-08-2020 17:00
dof