Vægttab - Gilleleje Fysioterapi

Bassin: 1.20 -1.60m, 33°

20130 Vægttab i varmtvandsbassin Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Holdnummer: 20130
Første møde: 06-01-2020 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
20132 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen