Gribskov Svømmehal

2102161 Varmtvandsbassin Tor 09:30 Gribskov Svømmehal Tina Kirsten Persson

Første møde: 26-08-2021 09:30
2102162 Varmtvandsbassin Tor 10:15 Gribskov Svømmehal Tina Kirsten Persson

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Første møde: 26-08-2021 10:15
Undervisere: Tina Kirsten Persson
2102163 Varmtvandsbassin - med lidt tempo Tor 11:00 Gribskov Svømmehal Tina Kirsten Persson

Første møde: 26-08-2021 11:00