Vandspejlet

Holdnummer: 2101973
Første møde: 06-01-2021 10:30
2101974 Varmtvandsbassin Ons Vandspejlet - Helsingør 11:15 Gitte Hansen

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Holdnummer: 2101974
Første møde: 06-01-2021 11:15