Vandspejlet

• Start tid: 12:45

Første møde: 28-08-2019 12:45
Undervisere: Mette Christensen
29981 Varmtvandsbassin Tor Vandspejlet - Helsingør 13:00 Ingeborg Bock Grønlykke
  • Holdnr: 29981
  • Start tid: 13:00

Første møde: 31-10-2019 13:00
Undervisere: Ingeborg Bock Grønlykke
29982 Varmtvandsbassin Tor Vandspejlet - Helsingør 13:45 Ingeborg Bock Grønlykke
  • Holdnr: 29982
  • Start tid: 13:45

Første møde: 31-10-2019 13:45
Undervisere: Ingeborg Bock Grønlykke
29983 Varmtvandsbassin Tor Vandspejlet - Helsingør 14:30 Ingeborg Bock Grønlykke
  • Holdnr: 29983
  • Start tid: 14:30

Første møde: 31-10-2019 14:30
Undervisere: Ingeborg Bock Grønlykke
29984 Varmtvandsbassin Tor Vandspejlet - Helsingør 15:15 Ingeborg Bock Grønlykke
  • Holdnr: 29984
  • Start tid: 15:15