Kurbadet - Hornbæk

• Holdnr: 02942
  • Start tid: 10:20
  • :

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Særligt i Kurbadet: Efter holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v. i 30 minutter.

Første møde: 17-08-2020 10:20
02940 Varmtvandsbassin Man 09:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 02940
  • Start tid: 09:00

Første møde: 17-08-2020 09:00
02941 Varmtvandsbassin Man 09:40 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 02941
  • Start tid: 09:40

Første møde: 17-08-2020 09:40
02946 Varmtvandsbassin Man 11:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 02946
  • Start tid: 11:00
  • :

Særligt i Kurbadet: 20 min. før holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v.

Første møde: 17-08-2020 11:00
02943 Varmtvandsbassin Tir 09:00 Kurbadet - Hornbæk Vibeke Fagerberg