Kurbadet - Hornbæk

2101940 Varmtvandsbassin Man 09:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young

Særligt i Kurbadet: Efter holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v. i 30 minutter.

Holdnummer: 2101940
Første møde: 04-01-2021 09:00
2101941 Varmtvandsbassin Man 09:40 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young

Holdnummer: 2101941
Første møde: 04-01-2021 09:40
2101942 Varmtvandsbassin Man 10:20 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Holdnummer: 2101942
Første møde: 04-01-2021 10:20
2101946 Varmtvandsbassin Man 11:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young

Særligt i Kurbadet: 20 min. før holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v.

Holdnummer: 2101946
Første møde: 04-01-2021 11:00