Motion og socialt samvær

29519 Motion og socialt samvær for seniorer Man 11:00 Ålholm Kirke Katrine Thiesen

På disse hold kombinerer vi fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Der trænes kondition, styrke, balance og smidighed med fokus på, at træningen skal være sjov og hyggelig, og samtidig effektiv. Efter træningen samles vi til lidt frugt og en hyggelig snak (ca. 30 min.).

Tilmelding forudsætter, at man både deltager i den aktive træning og det sociale samvær.

Første møde: 26-08-2019 11:00
Undervisere: Katrine Thiesen
Nedsat pris København DKK 795,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 795,00
29518 Motion og socialt samvær for seniorer Man 09:15 Ålholm Kirke Katrine Thiesen

Første møde: 26-08-2019 09:15
Undervisere: Katrine Thiesen
Nedsat pris København DKK 795,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 795,00
29355 Vandgymnastik og social samvær for seniorer Fre 11:30 DGI-Byen Lene Vosbein

Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Vandet virker lindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket.

Første møde: 06-09-2019 11:30
Undervisere: Lene Vosbein
Nedsat pris København DKK 697,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 697,00
29324 Vandgymnastik og socialt samvær for seniorer Fre 13:30 DGI-Byen

Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Træning i vand virker lindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket.

Efter 30 minutter i bassinet, mødes man til frugt, vand og socialt samvær i yderligere 15 min med jeres underviser. Hvis man melder sig til holdet er det en forudsætning, at man deltager både på den aktive træning og i de 15 minutter med socialt samvær.

Første møde: 06-09-2019 13:30
Undervisere:
Nedsat pris København DKK 670,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 670,00
29325 Vandgymnastik og socialt samvær for seniorer Fre 14:15 DGI-Byen

Efter 30 minutter i bassinet, mødes man til frugt, vand og socialt samvær i yderligere 15 min med jeres underviser. Hvis man melder sig til holdet er det en forudsætning, at man deltager både på den aktive træning og i de 15 minutter med socialt samvær.

Første møde: 06-09-2019 14:15
Undervisere: