Valby Vandkulturhus

Første møde: 06-09-2021 08:00
Katerina Nerozia
Nedsat pris Fr.berg DKK 769,00
2102453 Varmtvandsbassin Tir 10:00 Valby Vandkulturhus Cecilie Knuth-Winterfeldt
  • Holdnr: 2102453
  • Start tid: 10:00

Første møde: 14-09-2021 10:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 769,00
2102454 Varmtvandsbassin Tir 10:40 Valby Vandkulturhus Cecilie Knuth-Winterfeldt
  • Holdnr: 2102454
  • Start tid: 10:40

Første møde: 14-09-2021 10:40
Nedsat pris Fr.berg DKK 769,00
2102455 Varmtvandsbassin Tir 11:20 Valby Vandkulturhus Cecilie Knuth-Winterfeldt
  • Holdnr: 2102455
  • Start tid: 11:20