Øbrohallen

Øbrohallen står overfor en snarlig renovering der vil betyde en midlertidig lukning af deres faciliteter. Renoveringen vil ifølge planen begynde i september 2021 og slutte 31. august 2022.

2101328 Varmtvandsbassin Man 10:00 Øbro-Hallen Aneta Janik

Første møde: 04-01-2021 10:00
2101329 Varmtvandsbassin Man 10:40 Øbro-Hallen Aneta Janik

Første møde: 04-01-2021 10:40
2101330 Varmtvandsbassin Man 11:20 Øbro-Hallen Aneta Janik

Første møde: 04-01-2021 11:20
2101393 Varmtvandsbassin Man 12:00 Øbro-Hallen Aneta Janik

Første møde: 04-01-2021 12:00
2101331 Varmtvandsbassin Tor 10:00 Øbro-Hallen Katja Rasmussen

Første møde: 07-01-2021 10:00
2101332 Varmtvandsbassin Tor 10:40 Øbro-Hallen Katja Rasmussen

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Første møde: 07-01-2021 10:40
2101333 Varmtvandsbassin Tor 11:20 Øbro-Hallen Katja Rasmussen