Hold og tilmelding

Afspændings detox

Holdnr Navn Ugedag Start tid Underviser  
29874 Afspændings detox Tir 14:00 Lisbeth Jørgensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Afspændings detox er den mest effektive form for pause, du kan tilbyde dig og din krop. Pauser er vigtige for helbredet og for dit velvære og de er nødvendige for ikke at bukke under for alle de krav og udfordringer, der konstant stilles til os.

Der er dybde afspændende øvelser for hele kroppen med henblik på at afspænde musklerne og få et dybere og roligt åndedræt. Herudover er der mentale øvelser til at skabe ro i sindet. Når kroppen bliver afspændt, falder hjernen også mere til ro og derved bliver der mere stille i tankemylderet.

Afspændings detox forebygger og afhjælper hovedpine, muskelspændinger, træthed, stress og dårlig søvn. Du får mere energi og bedre koncentration samt mere velvære og større effektivitet. Øvelserne foregår på måtter på gulvet. 

For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 29874
Status: Igangsat
Første møde: 27-08-2019 14:00
Mødegange: 15
Lektioner: 30
Undervisere: Lisbeth Jørgensen
Priser:
Fuld pris DKK 985,50
Nedsat pris DKK 835,50