Birkerød Svømmehal

02840 Varmtvandsbassin Man 15:20 Katja Rasmussen

Første møde: 24-08-2020 15:20
02845 Varmtvandsbassin Ons 14:45 Jørgen Petersen

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Første møde: 26-08-2020 14:45
02844 Varmtvandsbassin Ons 14:00 Jørgen Petersen