Gentofte

• Sted: My yoga studio
  • Underviser: Kira Løve
  • :

Blid yoga er skånsom yoga for alle aldre og kroppe. Tempoet er roligt, så alle kan være med. Du er velkommen sådan som du er - også selvom du måtte have skader, skavanker og noget der skal tages særligt hensyn til. Stillingerne kan tilpasses den enkelte med tæpper, pøller, blokke og yogabælter. Yogaen vil være en god blanding af hatha yoga, blid hatha yoga, yin yoga samt åndedrætstræning.
På timerne vil du kunne opleve øvelser til at "smøre" leddene, stillinger der styrker musklerne og træner balancen, skønne stræk der øger smidigheden, masser af guidning for åndedrættet, samt en god afspænding, hvor effekten af yogaen integreres i krop og sind. Med hensyntagende yoga vil du ikke blot kunne blive stærkere og smidigere, yogaen er også en mulighed for at opnå øget velvære i krop og sind og måske går du tilmed fra yogaen med et lille smil på læben.

Første møde: 03-10-2019 15:45
Undervisere: Kira Løve