Gribskov

• Start tid: 17:20

Første møde: 12-08-2019 17:20
Undervisere: Marianne Pedersen
29130 Vægttab i varmtvandsbassin Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Første møde: 12-08-2019 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
29173 Reformer træning - Øvet Man 18:15 Gilleleje Fysioterapi Bettina Rasmussen

OBS: Særlig tilmelding til reformerhold. Vil du deltage på et hold i Reformer pilates bedes du henvende dig til Gilleje Fysioterapi på telefon 48301017 eller mail fys@gilleleje-fysioterapi.dk. Fysioterapien vil sørge for at placere dig på et hold der passer til dig.

Med reformer træner vi både stabilitet, styrke, smidighed og koordination på én og samme gang. I Reformer Pilates trænes der i en særlig reformermaskine, hvor sværhedsgraden kan reguleres i de forskellige øvelser og ud fra den enkeltes behov. Vi fokuserer på at mobilisere hele kroppen og får fat i alle led og muskler. Reformermaskinen er super effektiv, da den har modstandsgivende fjedre, som giver mulighed for at mærke sig selv bedre og give bedre kropsbevidsthed. Det er især vigtigt for personer med sklerose, gigt og andre fysiske skavanker, som kan have svært ved at mærke deres krop og træne i almindelig fitnessudstyr eller på almindelig holdtræning.

Vi udbyder flere forskellige Reformer pilateas hold i samarbejde med Gilleleje Fysioterapi. Kontakt Gilleje Fysioterapi for tilmelding på telefon 48301017 eller mail fys@gilleleje-fysioterapi.dk.

Første møde: 12-08-2019 18:15
29115 Varmtvandsbassin Tir 16:40 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg
  • Holdnr: 29115
  • Ugedag: Tir