Motion og socialt samvær

29324 Vandgymnastik og socialt samvær for seniorer Fre 13:30 DGI-Byen

Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Træning i vand virker lindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket.

Efter 30 minutter i bassinet, mødes man til frugt, vand og socialt samvær i yderligere 15 min med jeres underviser. Hvis man melder sig til holdet er det en forudsætning, at man deltager både på den aktive træning og i de 15 minutter med socialt samvær.

Første møde: 06-09-2019 13:30
Undervisere:
Nedsat pris København DKK 670,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 670,00
29325 Vandgymnastik og socialt samvær for seniorer Fre 14:15 DGI-Byen

Efter 30 minutter i bassinet, mødes man til frugt, vand og socialt samvær i yderligere 15 min med jeres underviser. Hvis man melder sig til holdet er det en forudsætning, at man deltager både på den aktive træning og i de 15 minutter med socialt samvær.

Første møde: 06-09-2019 14:15
Undervisere: