Varmtvandsbassin

Holdnummer: 20262
Første møde: 02-03-2020 13:20
20949 Varmtvandsbassin Tir 11:00 Kurbadet - Hornbæk Vibeke Fagerberg

Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor er dette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler.

Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager.

Særligt i Kurbadet: Efter holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v. i 30 minutter.

Holdnummer: 20949
Første møde: 07-01-2020 11:00