Frederiksberg

• Start tid: 15:00
  • Sted: Kedelhallen
  • :

I Hatha yoga opnår du balance mellem krop og sind gennem åndedrætsøvelser og grundlæggende yogastillinger. Øvelserne afhjælper stivhed og spændinger i kroppen, og du vil opleve at du får en stærkere, smidigere krop og en god mental balance. Det er skånsom træning udført i et roligt tempo egnet til deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker.

Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Tag eventuelt et håndklæde med til madressen.

Første møde: 26-08-2019 15:00
Nedsat pris København DKK 795,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 795,00
29615 Yin Yoga Man 11:30 Frederiksberg Have Yoga Quinee Balsov Rasmussen
  • Holdnr: 29615
  • Start tid: 11:30
  • Underviser: Quinee Balsov Rasmussen
  • :

Yin Yoga er rolige, gulvbaserede stillinger, hvor der arbejdes bevidst på at afslappe musklerne og blødgøre dit bindevæv. Hermed frigives spændinger i fx ryg, hofter og bækken.

Bindevæv forbinder alt væv i kroppen, og omslutter sener, muskler, knogler og organer. Bindevævet er fyldt med nervetråde, og hvis du spænder, har skader eller er stresset, vil bindevævet trække sig sammen og give dig følelse af smerte, stivhed og træthed.

Yin yoga giver ro til at overskue og lindre smerter, og øger dit velvære både fysisk og mentalt.

Yin yoga kan bl.a.:

• Berolige og afbalancere krop og sind
  • Øge mobiliteten i kroppen, især leddene og hofterne
  • Sænke stressniveauet
  • Øge udholdenhed
  • Øge smidighed i leddene og bindevæv
  • Hjælpe mod træthed og migræne
  • Give en dybere afslapning

Praktisk information:
Da yin yoga er en meget stille yogaform anbefaler vi at man tager en ekstra trøje med til træningen.

Første møde: 26-08-2019 11:30

• Start tid: 13:15
  • Sted: Kedelhallen
  • :

Tag eventuelt et håndklæde med til madressen.

Første møde: 26-08-2019 13:15
Nedsat pris København DKK 795,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 795,00
29521 Yin Yoga Tir 10:00 Pilates CPH Lisbeth Roest
  • Holdnr: 29521
  • Ugedag: Tir
  • Start tid: 10:00
  • Underviser: Lisbeth Roest
  • :

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform som med udgangspunkt i lange, passive stræk stimulere kroppens led, knogler og organer og strækker bindevævet blidt. Samtidig løsnes fysiske såvel som psykisk betingede spændinger og nervesystemet beroliges. Stillingerne er primært siddende og liggende af 2-5 minutters varighed og suppleres med mindfulness og et roligt åndedræt som skaber ro og nærvær i sindet. En yin yoga klasse vil ofte starte med en kort meditation og afsluttes medafspænding og kan også indeholde åndedrætsøvelser og bindevævsmassage med bolde.

Yin yoga er for alle - også dig som har fysiske begrænsninger og derfor brug for ekstra hensyn. Der er max 8 deltagere pr. hold og derfor god tid til at tilpasse undervisningen til den enkelte.

Første møde: 27-08-2019 10:00
Undervisere: Lisbeth Roest
29522 Yin Yoga Tir 11:30 Pilates CPH Lisbeth Roest
  • Holdnr: 29522
  • Ugedag: Tir
  • Start tid: 11:30
  • Underviser: Lisbeth Roest

Første møde: 27-08-2019 11:30
Undervisere: Lisbeth Roest
29637 Hatha yoga Ons 11:00 Frederiksberg Have Yoga Charlotte Kleberg
  • Holdnr: 29637
  • Ugedag: Ons
  • Start tid: 11:00
  • :

Deltagerne bedes medbringe lagen/håndklæde.

Første møde: 28-08-2019 11:00
29523 Blid yoga Tor 15:00 Pilates CPH Miranda Hellman
  • Holdnr: 29523
  • Navn: Blid yoga
  • Ugedag: Tor
  • Start tid: 15:00
  • Underviser: Miranda Hellman
  • :

På dette hold arbejder vi med yogastillingerne i et roligt tempo. Der vil være styrkende øvelser, dybe stræk, nærende åndedrætsøvelser samt afspænding. Det er hensyntagende og skånsom yoga for alle aldre og kroppe. Stillingerne kan tilpasses den enkelte, og holdet henvender sig derfor til dig som har skader, skavanker eller andet der skal tages særligt hensyn til.

Med yogaen kan du blive stærkere og smidigere og samtidig opnå øget velvære i krop og sind.

Første møde: 29-08-2019 15:00
Undervisere: Miranda Hellman
29639 Hatha yoga Fre 10:30 Frederiksberg Have Yoga Mona Mortensen
  • Holdnr: 29639
  • Ugedag: Fre
  • Start tid: 10:30
  • Underviser: Mona Mortensen
  • :

Deltagerne bedes medbringe lagen/håndklæde.

Første møde: 30-08-2019 10:30
Undervisere: Mona Mortensen