Indstilling af alle aktiviteter grundet COVID-19

DOF og Gigtskolen lever af at bringe mennesker sammen, og sikkerheden for vores kursister og undervisere er selvfølgelig en topprioritet for os.

Danmark befinder sig lige nu i en kritisk situation, hvor alle virksomheder, offentlige institutioner og borgere opfordres til at udvise samfundssind ved at undgå unødig kontakt mellem mennesker, for ikke at bidrage til øget smitterisiko af coronavirus. Vi har alle et ansvar for at passe på hinanden.

DOF herunder Gigtskolen følger myndighedernes anbefaling og indstiller alle aktiviteter (kurser, foredrag/debat, generalforsamlinger mm.) til og med den 13. april.

Du skal derfor ikke ​møde op til undervisning eller foredrag hos Gigtskolen i denne periode. 

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk

Du vil blive informeret så snart, og når vi har overblik over de fremadrettede tiltag fra myndighederne og Gigtskolen.

Vi vil i den kommende tid se på mulighederne for at kompensere for de undervisningsgange vi må aflyse på grund af corona epidemien. På nuværende tidspunkt må vi dog henvise til vores force majeure:  

”Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder”.

Pas på jer selv og hinanden!

Gigtskolen / DOF