Indstilling af alle aktiviteter grundet COVID-19

Gigtskolen lever af at bringe mennesker sammen, og sikkerheden for vores kursister og undervisere er selvfølgelig en topprioritet for os.

Som følge af statsministerens plan for den gradvise genåbning af samfundet kan vi ikke afholde undervisning som planlagt, og vi må derfor fortsat indstille alle aktiviteter til og med den 8. juli. 

Ifølge planen for genåbningens fase 3, hæves forbuddet mod forsamlinger til 30-50 fra den 8. juni. Samtidig må det indendørs idræts- og foreningsliv højst sandsynligt åbne igen, herunder aftenskolerne. Der vil dog være en række sundhedsfaglige restriktioner, som aktiviteterne skal leve op til. De nærmere omstændigheder og restriktioner vil blive afklaret nærmere i den kommende tid. Vi vil herefter foretage en konkret vurdering af, hvilke aktiviteter der kan foregå sundhedsmæssigt forsvarligt.

Primo august starter fase 4, hvor der åbnes op for yderligere dele af indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv. (fx fitnesscentre og svømmehaller).

Kompensation for mistet undervisning
Gigtskolen har søgt regeringens hjælpepakke til aftenskolerne, som giver os mulighed for at kompensere vores deltagere for mistede undervisningsgange. Har du været tilmeldt et hold i indeværende sæson, vil du snarest muligt høre fra os omkring den videre procedure i forhold til kompensation.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk 

Pas på jer selv og hinanden!

Gigtskolen