Praktisk information

Du har nu mulighed for at forhåndstilmelde dig til næste sæson.

Alle deltagere på vores hold bliver automatisk tilmeldt det tilsvarende hold i den efterfølgende sæson og modtager en forhåndstilmelding med posten. Forhåndstilmelding for efterårssæsonen sendes i  maj måned.

Gigtskolen har valgt, ikke at forhøje kursusprisen til efterårssæsonen 2020. Ønsker du at fortsætte på dit nuværende hold, bedes du betale kursusgebyret inden betalingsfristen. Tilmeldingen er først endelig, når vi har modtaget indbetalingen. Når du har betalt, er du tilmeldt, og får ikke yderligere bekræftelse. 

Reservationen slettes automatisk, hvis betalingsfristen overskrides.

Tilbagebetaling kan ske indtil 2 uger før holdstart. I tilfælde af tilbagebetaling påregnes der 100 kr. i adm. gebyr. Herefter er tilmeldingen bindende og kursusbeløbet kan ikke refunderes.

Kompensation for mistet undervisning
Gigtskolen har søgt regeringens hjælpepakke til aftenskolerne, som giver os mulighed for at kompensere vores deltagere for mistede undervisningsgange. Har du været tilmeldt et hold i indeværende sæson, vil du snarest muligt høre fra os omkring den videre procedure i forhold til kompensation.

dof