Corona-retningslinjer

Opdateret d. 14.1.21

Som følge af regeringens udmelding d. 13.1.21, holder Gigtskolen lukket for alle aktiviteter frem til minimum d. 7. februar 2021.

Vi ser frem til at genåbne og byde jer alle velkommen tilbage så snart der er muligt og forsvarligt. Om alt går vel med de nye restriktioner, satser vi på at åbne igen for vores aktiviteter mandag d. 8. februar 2021.

Vi vil løbende opdatere denne side med seneste nyt!

Mundbind
Du skal have mundbind på, når du kommer til undervisning hos Gigtskolen. Du skal bære mundbind på alle fællesarealer – og når du går til og fra undervisning. Det anbefales at man så vidt muligt bærer mundbind i omklædningen, undtagen under bruseren. Du behøver ikke at have det på i selve træningslokalet.  

Afstand
Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand, så der sikres den anbefalede afstand mellem deltagere.
Vi har nedsat deltagerantallet på de hold, hvor det er nødvendigt, for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand.

Hygiejne
Vi har sikret ekstra rengøring og afspritning på vores undervisningssteder.

Retningslinjer
Vi hjælper hinanden så vi fortsat kan afholde vores aktiviteter. Derfor beder vi alle deltagere følge disse vejledninger, når I møder op til undervisning:

  • Der skal bæres mundbind på alle fællesarealer undtagen i træningslokalet
  • Hold respektfuld afstand til hinanden
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer
  • Vask eller sprit hænder før og efter undervisning - medbring selv håndsprit.
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte eller et håndklæde/lagen til at lægge over træningsmåtten.
  • Mød så vidt muligt op omklædt til undervisningen (dette gælder selvfølgelig ikke ved træning i svømmehaller).
  • Mød ikke op lang tid inden din undervisning begynder, da vi skal begrænse antal mennesker på de enkelte undervisningssteder.

Vi følger løbende situationen omkring coronavirus og opdaterer retningslinjerne hvis det er nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

dof