Corona-retningslinjer

Gigtskolens retningslinjer i forbindelse med COVID-19

Alle Gigtskolens kurser og debatarrangementer er tilrettelagt således at du kan føle dig tryg ved at deltage. Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger fra relevante danske myndigheder i forhold til COVID-19.

De indførte retningslinjer sikrer, at al undervisning foregår i trygge rammer. Er der særlige retningslinjer på dit hold vil du blive informeret ved tilmelding.

Afstand
Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand, så der sikres den anbefalede afstand mellem deltagere.

Vi har nedsat deltagerantallet på de hold, hvor det er nødvendigt, for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand.

Hygiejne
Vi har sikret ekstra rengøring og afspritning på vores undervisningssteder.

Retningslinjer
Vi hjælper hinanden så vi fortsat kan afholde vores aktiviteter. Derfor beder vi alle deltagere følge disse vejledninger, når I møder op til undervisning:

  •          Hold respektfuld afstand til hinanden
  •          Bliv hjemme hvis du har symptomer
  •          Vask eller sprit hænder før og efter undervisning - medbring selv håndsprit.
  •          Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte eller et håndklæde/lagen til at lægge over træningsmåtten.
  •          Mød så vidt muligt op omklædt til undervisningen (dette gælder selvfølgelig ikke ved træning i svømmehaller).
  •          Mød ikke op lang tid inden din undervisning begynder, da vi skal begrænse antal mennesker på de enkelte undervisningssteder.

Vi følger løbende situationen omkring Coronavirus og opdaterer retningslinjerne hvis det er nødvendigt.

Deltagere modtager ingen kompensation fra Gigtskolen, hvis der som følge af regeringens retningslinjerne sker (yderligere) begrænsninger ift. Gigtskolens undervisning.

Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

dof