Holdundervisning og COVID -19

Opdateret 14. juni 2021

Krav om værnemidler og Coronapas i aftenskolen ophæves fra mandag den 14. juni

I den seneste genåbningsaftale bliver kravet om brug af mundbind/visir samt kravet om Coronapas i aftenskolen ophævet fra mandag den 14. juni. De øvrige tiltag gælder fortsat, herunder det indendørs forsamlingsloft på 100 (gældende fra 11. juni), samt de efterhånden kendte areal-, afstands- og hygiejnekrav.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og tilrettelægger vores aktiviteter således, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt at deltage i vores holdundervisning. Vi beder alle vores deltagere følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte, når I møder op til undervisning. 

Alle skal føle sig trygge, når de møder op til vores undervisning. Derfor har vi indført følgende retningslinjer:

COVID-19 retningslinjer

  • Hold afstand og begræns fysisk kontakt
  • Vask eller sprit hænder før og efter undervisning - medbring selv håndsprit.
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte eller et håndklæde/lagen.
  • Mød så vidt muligt op omklædt til undervisningen (dette gælder ikke bassinhold).
  • Mød ikke op lang tid inden din undervisning begynder, da vi skal begrænse antal mennesker på de enkelte undervisningssteder.
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer

Vi følger løbende situationen omkring COVID-19 og opdaterer retningslinjerne hvis det er nødvendigt. Vi opfordrer til, at I også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Tilbagebetaling for aflyste mødegange
Vi tilbagebetaler beløbet for alle mødegange, som er aflyst pga. corona-nedlukningen i foråret 2021 til og med d. 21. maj. Vi forventer at være igennem tilbagebetalingerne ultimo august.

Vi har desværre ikke længere mulighed for at give dig direkte besked, når pengene er på vej – hold derfor øje med din konto i de kommende måneder, hvis du venter på at modtage en tilbagebetaling. Bemærk, at vi tilbagebetaler per hold. Det betyder, at du vil modtage flere tilbagebetalinger, hvis du er tilmeldt mere end et hold.

dof