Holdundervisning og COVID -19

5.5.2021

Gigtskolen genåbner for alle aktiviteter fredag d. 21. maj 2021.

Vi ser frem til at  byde jer alle velkommen tilbage. 

Coronapas
Alle deltagere skal fremvise et gyldigt coronapas ved fremmøde.

Mundbind
Du skal bære mundbind, når du ankommer og går fra undervisningsstedet samt på fællesarealer. Du behøver ikke at bære mundbind under træningen. 

Afstand
Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand, så der sikres den anbefalede afstand mellem deltagere.
Vi har nedsat deltagerantallet på de hold, hvor det er nødvendigt, for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand.

Hygiejne
Vi har sikret ekstra rengøring og afspritning på vores undervisningssteder.

Retningslinjer
Vi hjælper hinanden så vi fortsat kan afholde vores aktiviteter. Derfor beder vi alle deltagere følge disse vejledninger, når I møder op til undervisning:

 • COVID-19 retningslinjer

  • Alle deltagere skal fremvise et gyldigt coronapas ved fremmøde.
  • Du skal bære mundbind, når du ankommer og går fra undervisningsstedet samt på fællesarealer. Du behøver ikke at bære mundbind i træningslokalet. 
  • Vask eller sprit hænder før og efter undervisning - medbring selv håndsprit.
  • Hold respektfuld afstand til hinanden
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte eller et håndklæde/lagen.
  • Mød så vidt muligt op omklædt til undervisningen (dette gælder ikke bassinhold).
  • Mød ikke op lang tid inden din undervisning begynder, da vi skal begrænse antal mennesker på de enkelte undervisningssteder.
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer

Vi følger løbende situationen omkring coronavirus og opdaterer retningslinjerne hvis det er nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Tilbagebetaling for de aflyste mødegange
Vi tilbagebetaler beløbet for alle mødegange, som aflyses pga. corona-nedlukningen i foråret 2021 til og med 21/5. Vi er allerede i fuld gang med ansøgningsprocessen. Vi forventer at være igennem tilbagebetalingerne ultimo august.

Vi har desværre ikke længere mulighed for at give dig direkte besked, når pengene er på vej – hold derfor øje med din konto i de kommende måneder, hvis du venter på at modtage en tilbagebetaling.

Bemærk, at vi tilbagebetaler per hold. Det betyder, at du vil modtage flere tilbagebetalinger, hvis du er tilmeldt mere end et hold.

dof