Tilmelding

Tilmelding
Vi har løbende tilmelding på vores hold, og du kan tilmelde dig hele sæsonen, såfremt der er plads. Du betaler kun for de undervisningsgange der er tilbage. Tilmelding er først endelig, når vi har modtaget kursusbeløbet. 

Når du tilmelder dig vores hold med opstart i 2021, accepterer du Gigtskolens vilkår ift. Covid-19. Læs Gigtskolen Covid-19-retningslinjer her.

Covid-19-retningslinjer
Alle vores kurser og debatarrangementer er tilrettelagt således at du kan føle dig tryg ved at deltage. Når du tilmelder dig vores kurser, accepterer du Gigtskolens Covid-19-retningslinjer

Du finder alle vores hold under "Hold og tilmelding"

Betalingsbetingelser
Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil 2 uger før kursets planlagte start. Ved tilbagebetaling påregnes der 100 kr. i administrationsgebyr. Herefter er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes.

Følgende berettiger ikke til hel eller delvis tilbagebetaling af kursusbeløb:

  • ændring af undervisningssted
  • ændring af underviser
  • aflysninger pga. sygdom eller lign.*
  • lokaleaflysninger*

*Ved sygdom/lokaleaflysning forlænges holdet så vidt muligt i slutningen af sæsonen.

Kan et hold ikke etableres, refunderes hele kursusbeløbet.

Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.

Tilbagebetaling for de aflyste mødegange under nedlukning
Vi tilbagebetaler beløbet for alle mødegange, som aflyses pga. corona-nedlukningen i foråret 2021 til og med 21/ 5. Vi er allerede i fuld gang med ansøgningsprocessen. Vi forventer at være igennem tilbagebetalingerne ultimo august.

Vi har desværre ikke længere mulighed for at give dig direkte besked, når pengene er på vej – hold derfor øje med din konto i de kommende måneder, hvis du venter på at modtage en tilbagebetaling.

Bemærk, at vi tilbagebetaler per hold. Det betyder, at du vil modtage flere tilbagebetalinger, hvis du er tilmeldt mere end et hold.

dof