Debat - Læg smerterne på hylden v/ Lotte Heise og Morten Høgh

Lotte Heise og Morten Høgh

Efter mere end 40 år med kroniske smerter er Lotte Heise ekspert i at lægge smerterne på hylden. Morten Høgh, der forsker i og behandler kroniske smerter, er derimod ekspert i at rydde op i de mange myter og sætte ord på hvad smerte egentligt er. I dette foredrag fortæller Lotte og Morten om begge sider af smerten - den personlige og den videnskabelige - samtidig med at de giver råd om hvordan vi (individ, pårørende, arbejdsplads og samfund) kan blive bedre til at håndtere og forstå kroniske smerter, bliver der mulighed for at stille spørgsmål samt vinde en signeret udgave af deres bog Læg Smerterne på Hylden."

 

 

Der bliver mulighed for at købe bogen og/eller få den signeret.

 

 

Mere om bogen: https://muusmann-forlag.dk/laeg-smerterne-paa-hylden/

 

Kroniske smerter er, ligesom alle andre kroniske sygdomme, noget, der påvirker hele tilværelsen; i hjemmet, på arbejdspladsen og i fritiden. Mange menneskers viden om smerte er desværre forældet, og derfor kan det være svært at forstå, hvordan humør, adfærd og smerter hænger uløseligt sammen.

 

Lotte Heise har selv haft smerter, siden hun var i starten af 20'erne. Sammen med smerte ekspert Morten Høgh ønsker hun med denne bog at hjælpe folk med kroniske smerter på vejen mod bedring og samtidig hjælpe pårørende til at forstå, hvad det vil sige at leve med kroniske smerter.

 

Bogen beskriver Lottes oplevelser af et liv med smerter, suppleret med den nyeste viden fra smerte forskningen samt gode råd til alle smerteramte. Der er ingen udløbsdato på kroniske smerter, men der findes løsninger! Du kan selv gøre meget for at afhjælpe og mindske smerterne. Det gælder også, selvom du har haft ondt i årevis. Med andre ord viser Lotte og Morten vejen til at lægge smerterne på hylden!

 

“Det ville være dejligt at finde en form for ‘smertefællesskab’, for det har jeg tit savnet gennem mine 40 år med smerter. Det er mit inderligste ønske, at denne bog, der er til alle os, der har lyst til at skrige ‘AV!’ mange, mange gange om ­dagen, måske kan hjælpe læseren til at føle sig mindre plaget, mindre alene og MERE forstået!”

 

– Lotte Heise

Undervisningssted

Birkerød Idrætscenter
Bistrupvej 1
3460 Birkerød
Glassalen (sal 1)

Praktisk information

Hold nr:
22200013
Første møde:
26.10.22 kl. 18:30
Mødegange:
1

Pris

Debat
DKK 100,00
  • Onsdag 26.10.22 kl. 18:30 - 20:30