Debat - Krigskorrespondent og eventyrer v/Lene Frøslev

Lene Frøslev

Krigskorrespondent og eventyrer

 

Kom med krigskorrespondenten Lene Frøslev på rejse til nogle af Verdens brændpunkter og mød nogle af de mennesker, der har en hverdag i krigs-, konflikt- og oprørszoner. Bliv smuglet med ind over Khyber Passet fra Pakistan til Afghanistan i blå burka. Kom med ned i skyttegravene i Afghanistan i opgøret med Taleban. Kør i konvoj til et kaotisk Bagdad efter Saddams fald. Hør hvordan det er at blive beskudt af en israelsk kampvogn i Gaza. Og oplev million-demonstrationerne på Tahrirpladsen i Cairo under Det Arabiske Forår.

Foredraget lægger op til debat om situationen i Mellemøsten, om Danmarks deltagelse i krig, om udenrigsjournalisters arbejdsvilkår og overvejelser i etiske dilemmaer.
Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs, og der er mulighed for at prøve en burka og en skudsikker vest.

 

Lene Frøslev er uddannet journalist og har arbejdet 30 år som udenrigs- og krigskorrespondent. Hun er medlem og tidligere formand for Kvindelige Eventyreres Klub og medlem af De Berejstes Klub. Hun er chefredaktør for rejsemagasinet Globen og arrangerer rejser til Mellemøsten.

Undervisningssted

Café Globen
Turesensgade 2B
1368 København K
Café Globen

Praktisk information

Hold nr:
22200014
Første møde:
30.11.22 kl. 18:30
Mødegange:
1

Pris

Debat
DKK 50,00
  • Onsdag 30.11.22 kl. 18:30 - 20:30