Gigtskolen arrangerer foredrag og debatarrangementer om aktuelle og vedkomne emner. Spektret favner bredt og inkluderer blandt andet emner som sundhed og sygdom, kost og livsstil, motion, videnskab og litteratur. Alle er velkommen til at deltage.

Vi har desværre været nødt til at aflyse vores planlagte arrangementer i forårssæsonen 2020. Vi forventer at afholde arrangementerne i efteråret. Datoer samt lokaler er endnu ikke fastlagt.

Alle tilmeldte deltagere får direkte besked, når disse oplysninger er på plads. Du kan også finde de seneste opdateringer på vores hjemmeside: www.gigtskolen.dk eller på tlf. 49 76 31 00.


Troels W Kjaer.jpg

Demens
v/ Hjerneforsker Troels W. Kjær

Troels Kjær deler ud af hans enorme viden omkring hjernen. Denne aften fokuserer han på demens, og dens mange ansigter. Du kan blandt andet blive klogere på Alzheimers sygdom, som er den hyppigste form for demens.

Birkerød

Entré: 50 kr.           Tilmeld dig her


bente-klarlund-profile-optim-300x300.jpg

bente-klarlund-profile-optim-300x300.jpg

Sundhedsmyter
v/ Overlæge og professor Bente Klarlund

Vi dyrker vores krop og sundhed, som om det er en ny religion. Men hvad der er sandt og falsk, når det gælder sundhed og motion? Bente Klarlund fortæller sandheden bag de mange myter og om forskningen bag svaret.

Frederiksberg

Entré: 50 kr.           Tilmeld dig her


henning kirk.jpg!

Opskriften på at blive 100 år
v/ Læge og aldringsforsker Henning Kirk

Flere og flere opnår at leve i 100 år. Er der noget særligt, der kendetegner de mennesker, som opnår denne alder? Gode gener giver omkring en fjerdedel af forklaringen, og det ser ud til at også mentale ressourcer er afgørende. Henning Kirk gør os klogere på dette spændende emne.

Frederiksberg

Entré: 50 kr.           Tilmeld dig her


Anne-Glad-3.jpg

Sundhedstsunami
v/ Livsstilsekspert Anne Glad

Danskerne bliver oversvømmet med forskelligrettede budskaber om sundhed - og usikkerhed avler forbrug. Anne Glad fortæller, om af de mest populære, vanvittige og underholdende sundhedstrends, vi oplever i disse år – og hvad vi kan forvente i fremtiden.

Frederiksberg

Entré: 75 kr.           Tilmeld dig her

dof