Gigtskolen arrangerer jævnligt foredrag og debatarrangementer om aktuelle og vedkomne emner. Spektret favner bredt og inkluderer blandt andet emner som sundhed og sygdom, kost og livsstil, motion, videnskab og litteratur. Alle er velkommen til at deltage.

Herunder kan du se et udpluk af vores arrangementer i 2019.

For tilmelding - klik ind på menuen til venstre. 


segelind2013.jpg

Kræft, trit og retning v/Søs Egelind

Søs Egelind deler i dette personlige og positive oplæg rundhåndet ud af egne erfaringer om det at blive ramt af en livstruende sygdom. Hun fortæller om, hvordan det er muligt at gennemgå en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Søs Egelind er dobbelt verdensmester i overlevelse. Hun fik konstateret lymfeknu­decancer og var med egne ord ”syltet godt og grundigt ind fra top til tå”. Senere blev hun ramt af en ondartet modermærkecancer.

Aftenen byder på et indledende oplæg med efterfølgende debat. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage aktivt i debatten.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Gigtgruppen Gribskov. Tilmelding kan derfor ligeså ske via Gigtgruppen Gribskov e-mail: gigtgruppengribskov@gmail.com.

Torsdag d. 28. november 2019 kl. 19.00

GLIMT
Græsted Hovedgade 34B
3230 Græsted

Entré: 75 kr.           Tilmeld dig her


Class-Water-Aerobics.jpg

Fællesskab og vandets indvirkning på kroppen v/ Mette Christensen

Gigtskolen præsenterer i samarbejde med Egedal kommune et arrangement med fokus på fællesskab, viden, motion og hyggeligt samvær. Mette Christensen er zoneterapeut, kostvejleder, instruktør, og personlig træner. Denne aften fortæller hun om fællesskab samt vandets egenskaber og indvirkning på vores kroppe.

Mandag d. 2. december 2019 kl. 10.00

Græstedgård
Udlejrevej 13B
3650 Ølstykke

Gratis entré          Tilmeld dig her