Tilmelding

Vi har løbende tilmelding på vores hold, og du kan tilmelde dig hele sæsonen, såfremt der er plads.

Du betaler kun for de undervisningsgange der er tilbage. Tilmelding er først endelig, når vi har modtaget kursusbeløbet. 

Når du tilmelder dig vores hold med opstart i 2021, accepterer du Gigtskolens vilkår ift. Covid-19. Læs Gigtskolen Covid-19-retningslinjer her.

Covid-19-retningslinjer
Alle vores kurser og debatarrangementer er tilrettelagt således at du kan føle dig tryg ved at deltage. Når du tilmelder dig vores kurser, accepterer du Gigtskolens Covid-19-retningslinjer

Du finder alle vores hold under "Hold og tilmelding"

 

Forhåndstilmelding

Du har mulighed for at forhåndstilmelde dig hold i efterfølgende sæson.

Alle deltagere på vores hold bliver automatisk tilmeldt det tilsvarende hold i den efterfølgende sæson. Forhåndstilmelding for efterårssæsonen sendes i  maj måned og tilmeldinger til forårssæsonen sendes i november.

Ønsker du at fortsætte på dit nuværende hold, bedes du betale kursusgebyret inden betalingsfristen. Tilmeldingen er først endelig, når vi har modtaget indbetalingen. Når du har betalt, er du tilmeldt, og får ikke yderligere bekræftelse. 

Reservationen slettes automatisk, hvis betalingsfristen overskrides.

Tilbagebetaling kan ske indtil 2 uger før holdstart. I tilfælde af tilbagebetaling påregnes der 100 kr. i adm. gebyr. Herefter er tilmeldingen bindende og kursusbeløbet kan ikke refunderes.