Hvem kan deltage?

Gigtskolens hold er åbne for alle voksne, som på grund af en fysisk eller psykisk skavank har behov for særligt tilrettelagt undervisning.  

Det kan være en midlertidig eller kronisk skavank fx ryg- og nakkeproblemer, hofte- eller knæskader, eller en decideret diagnose såsom gigt, osteoporose, sklerose eller Parkinson.

Vi tilbyder hensyntagende undervisning på små hold, hvor der er mulighed for, at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. Du behøver ingen henvisning for at deltage hos os, da vi er en aftenskole. Men du skal have en fysisk eller psykisk skavank, som gør det svært at deltage på et almindeligt træningshold. 

Da de fleste af vores hold er kategoriseret som handicaphold (små hensyntagende hold med særligt tilrettelagt undervisning), skal deltagerne skrive under på en tro- og loveerklæring. Ved at skrive under erklærer man, at man er handicappet i forhold til undervisningen dvs. at man har en skavank, af den ene eller anden art, som gør at man har brug for særligt tilrettelagt undervisning.

Underviseren vil fremlægge erklæringerne ved første mødegang.

For at deltage i undervisningen skal man generelt være selvhjulpen, men det er naturligvis tilladt at medbringe en hjælper, såfremt man har behov for dette, jf. Servicelovens § 94.